poze targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj , Craiova. Vineri 19 Aprilie 2024 - Duminică 12 Mai 2024

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Cea mai frumoasă poveste de primăvară va fi prezentată, și în acest an, în Parcul Nicolae Romanescu, care va găzdui, din nou, Târgul de Paște de la Craiova

Căsuțe unicat, decoruri de basm, spectacole și multe surprize sunt pregătite pentru a-i întâmpina pe vizitatori între 19 aprilie și 12 mai 2024.


Târgul de Paște Craiova 2024 se anunță a fi un eveniment plin de lumină și culoare! La această ediție, tema va fi povestea „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” și în acest sens se aranjează atât căsuțele piticilor, unde se vor vinde produse tradiționale de Paște, casa din pădure a prințesei, cât și palatul vrăjitoarei, oglinda, mărul otrăvit etc.


Pentru scena religioasă a Învierii Domnului, Primăria Municipiului Craiova și Mitropolia Olteniei pregătesc o surpriză care să introducă vizitatorii târgului în atmosfera binecuvântată a sărbătorii.


Alte atracții: un roller coaster, roata gigant, bărci, carturi electrice, un sat medieval cu artiști ambulanți, parade de costume medievale, ateliere interactive pentru copii, spectacole ale instituțiilor locale de cultură, totul în decorul de vis al Parcului Romanescu, mai înflorit ca niciodată. Autobuzul supraetajat vă va purta către destinația finală, cu opriri în centrul istoric și Grădina Botanică, la fel ca și un trenuleț pentru copii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 760
valentina

Adaugat in urma cu 72 zile, 15 Mar. 2024

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1598

Alte Evenimente din Craiova
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .